Útravalók

2020-2021-es Útravalót a Hit és Fény tizenkét nemzetközi koordinátora készítette. “Kincs, melyet másokkal is meg kell osztanunk”

részlet a bevezetőből:
“… Az idei Útravalót a nemzetközi koordinátorcsapat készítette, minden hónap más-más nemzetközi koordinátor-helyettes munkája.
Abban is más ugyanakkor, hogy közeledünk a 2021-es esztendőhöz, amikor mozgalmunk és közös küldetéssel rendelkező nemzetközi családunk születésének ötvenedik évfordulóját fogjuk ünnepelni. Kisközösségeink, melyek mind nagy-nagy szívű emberekből állnak, immár ötven évesek! Van tehát okunk az ünneplésre és arra, hogy mindent megtegyünk a ránk bízott kincsért. Sok tartomány már szervezi is azokat az eseményeket, amelyekkel az elmúlt 50 évet fogja megünnepelni. Bátorítunk benneteket és közösségeiteket — melyek
a Hit és Fényhez való tartozásunk legfőbb helyei —, hogy gondolkozzatok el róla, hogyan tudnátok megemlékezni erről az évfordulóról. Azt gondoltuk, hogy az idei Útravaló azokra a szempontokra és témákra épülne, amelyek a közösség életével kapcsolatosak, és amelyekhez újra és újra vissza kell térnünk.

A rajzokért Amgadot, az egyiptomi és libanoni térség nemzetközi koordinátor-helyettesét
illeti a hála, a húsvéti és pünkösdi melléklet pedig az Olaszországban élő nemzetközi lelkészünk, Don Marco műve.

2019-2020-as Útravalót a Hit és Fény magyar nyelvű csapata szerkeszthette.

A szerkesztésben részt vettek Vass Éva (Románia), Ghislain du Chéné (Franciaország), Mészáros Csaba (Szerbia), Harmai Gábor atya (Magyarország), Singh-Bahadur Amar (Magyarország), Nagy Katalin (Magyarország), Corinne Chatain (Franciaország), Surinás Klára (Magyarország).

Az eddig megjelent és elérhető útravalók itt egyben letölthetőek. (2016-tól 2020-ig)


Hozzászólások lezárva.