Nyári táborok 2017

Nyári tábori beszámolók (2017)

Tiszavirágok és a Búzavirág-Gödölyék képes beszámolója

A Váci Lámpások

Kedves Hit és Fényes Tesók!!! UFFFFFFFFF!!!!!!

A váci Lámpás közösség indiáncsapata bevette a Bakonyt, pontosabban Bakonykoppányt és térségét!!! Egy csodálatos hetet tölthettünk együtt nagyon nagy békében és szeretetben közel 26-an ezen a csodaszép helyen. Hála légyen Istennek ezért!!!
A táborunk tematikáját gyerekkorunk egyik meghatározó élménye, az indiánosdi határozta meg. Volt totemoszlop állítás totemállatos amulett készítés, csata a feketelábúakkal ( gigantikus egy órás öldöklő küzdelem 400!!!! vízibomba felemésztésével. Csatabárd kiásás tábortűzezés és még sorolatnánk…. Egész héten mindenkit az indiánnevén kellett szólítani, a táborlakók egész nap viselték a tollat és az általuk választott  és készített totemállat bőrnyakéket, és ha valaki köszönt uffal, akkor azt mindenkinek egyöntetűen viszonozni kellett.
Üdv : Nagyon Nagy UFF voltam!!!! UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dusnoki közösség

A dusnoki Kisded nyáj közösség néhány tagja (8 fő ) az Erzsébet program keretén belül Piliscsaba- Klotild-ligeten nyaralt. Június 19.-én érkeztünk meg a szálláshelyünkre (Summa Vitae alapítvány fogyatékkal élők kollégiuma, és üdülőház). A szállásadók, Eszter és Valika nagyon kedvesen fogadtak bennünket, és mindvégig azok is voltak. A gyönyörű környezet mellé kényeztetést is kaptunk.
Dusnoki beszámoló hosszabban itt:)

Hozzászólások lezárva.